Cégünkről

A Kangaboo

4 baba- és gyermekáruház, és 1 szaküzlet. Ezekből 4 Budapesten és környékén, egy pedig Debrecenben található. Boltjainkban összesen közel 6700 négyzetméteren várjuk a család minden jelenlegi, és jövendőbeli tagját.

Szaküzletünk  a soroksári Auchanban, található, ahol szebbnél-szebb baba- és gyermekruházat, cipő, babaápolási-, babaetetési- és szoptatási segédeszközök, kiegészítők, biztonsági eszközök, és játékok széles választéka várja Önöket. Áruházainkban, a dunakeszi Buy-Way-ben (az Auchan mellett), a törökbálinti Auchan-ban valamint az óbudai és debreceni STOP.SHOP.-ban ezeken felül kismamaruházat, babakocsik, etetőszékek, biztonsági autósülések, bútorok és rengeteg egyéb szükséges termék is megtalálható.

Az igazán széles választékú, ízléses baba- és gyermekruházat hangsúlyosan jelenik meg az üzletekben. Régi a kötődés ez a textilekhez. Családunk – itthon kicsiben, külföldön kicsit nagyobban – évtizedek óta foglalkozik textillel. Én is korán kezdtem. Már gyerekként – játékszernyi szövőszéken – házi szőtteseket készítettem, aztán a diploma után, nagybátyám textilkereskedésében találtam magam. Az évek során önállóvá válva, négy országban jelen lévő céggé alakult a hajdani kis üzlet. Jelentős részben baba- és gyermekruha anyagokkal foglalkozunk. Az anyagainkból készült baba- és gyermekruhák, Magyarország minden szegletében megtalálhatók. Számos régi és új partnerünk készít belőlük csodaszép termékeket.

Textilesként, négy fiú apjaként – a legkisebb 7 hónapos, a legidősebb 11 éves –, már korábban is észbe kaphattam volna. Valóban logikus gondolat, a baba- és gyermekruhák, meg más, kicsiknek való termékek önálló forgalmazása. Végül a KANGABOO 2010-ben elindult!

A KANGABOO baba- és gyermekáruházakban igyekszünk barátaimmal, kollégáimmal mind szélesebb választékkal a kismamák, a babák, és a gyermekek rendelkezésére állni. A KANGABOO friss gondolatokkal, és munkatársaim sokéves tapasztalatával segíti Önt. Szeretnénk folyamatosan szépülni és fejlődni, hogy méltán érezhessék: jó helyen vannak; itt szeretik és megbecsülik Önöket. Esetleges hibáinkból – az Önök segítő tanácsai mellett – remélem egyre kevesebb lesz. Bízom benne, hogy hozzájárulhatunk ennek az örömteli, és megismételhetetlen életkornak, gondtalanabbá, emlékezetesebbé tételéhez.

Tisztelettel:
Őrsi Attila

Print Friendly
www