Szűrők törlése
Ajánlatunk
Márkák

Magzati szívhang figyelő (1)

Magzati szívhang figyelő (1)
Listázás:
Rendezés:
ANGELSOUNDS
• Hallgassa a még meg nem született baba szívverését: Aki babát vár, nemcsak érezni szeretné a hasában fejlődő élet fejlődését. A kismamának egy magzati szívdobogás meghallgatása megnyugtató,  környezetének pedig felejthetetlen élményt nyújt.
• Okos és intuitív: A biztonságos és nem invazív Doppler segítségével akár naponta hosszabb ideig meghallgathatja a baba szívverését.
• Emlékek, amelyek egy életen át elkísérnek: Személyes fiókod lehetővé teszi, hogy könnyedén áttekinthető legyen a születendő csecsemőd szívverési fázisait, valamint visszahallgathatod az eszközön rögzített szívveréseket.
• Akár naponta többször is meghallgathatja magzatának szívhangját a 14-16. héttol. Legyen mindig biztos benne, hogy a baba rendben van a szívhangjának meghallgatásával. Töltse fel a készüléket mikro USB kábelen keresztül, helyezze a pocakjához, és hallgassa a szívhangot fejhallgatón keresztül, vagy mentse át egy másik felvevo eszközre. A felvételt egy mobilalkalmazás segítségével mentheti, amely mind az Android, mind az iOS számára elérheto.
• Az AngelSounds SPD-100S Mini Smart nemcsak a terhesség alatt, hanem a szülés után is használható. A szülés után sem válik feleslegessé a készülék, mert a saját szívverését is rögzítheti, és bekapcsolhatja, ha szeretné elaltatni a babát.
 
ÁR: 21 990 Ft