Előkészületek az óvodai – és iskolakezdéshez – 4 topik

Közeleg a szeptember, így az óvodai és az iskolakezdés izgalmas időszaka. Ez mind a szülőknek, mind a gyermekeknek egyaránt várakozást és kihívásokat jelent. Az óvodások és iskolások számára is fontos, hogy megfelelően tudjanak felkészülni az új környezethez és a tanuláshoz. Az előkészületek során rengeteg apróságra kell odafigyelni, de ne aggódj, mi itt vagyunk, hogy segítsünk! A Kangaboo babaáruházak széles kínálatában olyan ruházati, cipő – és kiegészítő termékeket találsz, amik nem csak divatosak, de praktikusak is az óvodai és az iskolai időszakban.

Engedd meg, hogy segítő partnered legyünk ebben az időszakban, és nézzük meg, milyen előkészületek szükségesek az óvodai – és az iskolakezdéshez!

elokeszuletek az iskolakezdeshez
Nevtelen
Nevtelen
iskolakezdes gyerek cipo dd step kangaboo
Nevtelen

1. Ovisoknak Ajánljuk

Az óvodai kezdet várakozással teli időszak a kicsik és a szülők számára egyaránt. Az első lépések megkönnyítése érdekében gondosan összeállítottunk egy listát azokról az esszenciális dolgokról, amikre szükség lehet az óvodásoknak:

Ovis Ruha

Olyan kényelmes és praktikus ruhák, amelyek nemcsak divatosak, hanem a mozgás szabadságát is biztosítják. Válassz a színes és vidám darabok közül, amikkel kicsikéd örömmel indulhat az óvodába.

Ovis Hátizsák és Tornazsák

A hátizsákban az óvodásnak minden fontos dolga elfér, legyen az uzsonna, kulacs vagy egyéb apróság. A tornazsák pedig különösen praktikus, amikor a tornaórára indulnak a gyerekek.

Benti Vászon Cipő vagy Szandál

A kényelmes és jól szellőző lábbelik egy játékos nap folyamán folyamatosan a kis lábakon maradhatnak. Legyen az egy könnyen felvehető vászoncipő, vagy egy csinos szandál, a lényeg, hogy kisgyermekünk komfortosan érezze magát benne.

Ovis Zsák és Ágynemű Garnitúra

Az óvodában egyéni tárolóra is szükség lehet, így érdemes beszerezni egy ovis zsákot, amiben a kicsi játékai és egyéb dolgai elférnek. Az ágynemű garnitúra pedig az alvásnál fontos, hogy otthonosan érezze magát. Sok helyen szükség lehet ágynemű huzatra és lepedőre is. Fontos megjegyezni, hogy az oviban a 100×135 cm méretű ágynemű az ideális.

Ruházat az esős időre

Az időjárás változása miatt esőkabát, esőnadrág, és egy trendi esernyő is jó szolgálatot tehet. Gumicsizmában pedig bátran ugrálhat gyermekünk a pocsolyákban is.

Nevtelen
iskolakezdes gyerek gumicsizma dd step kangaboo
Nevtelen

2. Az Iskolába Készülőknek Ajánljuk

Az iskolakezdés izgalmas időszak, és minden kisdiák és szülő nagy várakozással tekint a szeptember elé. Hogy az iskolakezdés is gördülékeny legyen, összeállítottuk a szükséges dolgok listáját mind a kisebbek, mind a kamaszok számára:

Ünneplő Ruha

Az iskolásoknak egyedi és elegáns öltözet szükséges az évnyitóra, valamint az iskolai ünnepségekre. Fehér ing vagy blúz, sötét nadrág vagy szoknya, valamint egy szép alkalmi cipő a legmegfelelőbb választás.

Tornaórára való ruházat

Kényelmes és jól szellőző fehér póló, sötét kisnadrág és tornacipő szükséges, hogy a gyerekek kényelmesen mozoghassanak a testnevelés órákon.

Esőkabát és Gumicsizma

Az esős évszak miatt mindenképpen fontos egy könnyű és vízálló esőkabát, egy gumicsizma, valamint egy divatos esernyő, hogy a borús napok se szegjék kedvüket.

Divatos Ruhák

Az iskolások a divatos, trendi ruhákat részesítik előnyben. Segítségükre lehetünk abban, hogy megtalálják a legmegfelelőbb darabokat, amikkel magabiztosan indulhatnak az iskolába. A minőségi Coccodrillo márka például komplett kollekciókat kínál, így könnyítve meg, hogy az egyes ruhadarabok harmonizáljanak egymással.

Kényelmes gyermekcipők

Ebben a korban a cipők különösen fontosak. Legyen szó sportcipőről vagy egy utcai lábbeliről, nálunk számos lehetőség közül választhatnak az iskolába készülő diákok.

Szakértő csapatunk készen áll arra, hogy segítsen a legmegfelelőbb ruhák, cipők és a kiegészítők kiválasztásában gyermekeiteknek. Keresd fel üzleteink egyikét, kérdezz tőlünk e-mailben, vagy telefonon. Ügyfélszolgálatunk örömmel nyújt tanácsokat és segítséget az előkészületek könnyed lebonyolításához!

Nevtelen
gyermek torna felszereles kangaboo
Nevtelen

3. A gyermek ruhatárának átnézése és a cserék fontossága

Az óvodai és iskolai élet elkezdése nemcsak az új dolgok beszerzéséről, hanem a meglévő ruhatár átnézéséről és a kinőtt darabok cseréjéről is szól. Az idő gyorsan telik, és a gyerekek hamar kinövik a ruhákat, cipőket. Az óvodai élet és az iskolakezdés ideális alkalom arra, hogy a gyermekek ruhatárát felfrissítsük és megfelelően felkészüljünk a következő szezonra. Fontos, hogy ellenőrizzük a ruháik méretét és állapotát és a szükséges darabokat pótoljuk a méretnek megfelelő, divatos ruhákra és cipőkre.

Ne az évnyitó napján derüljön ki, hogy gyermekünknek szűk a nadrág, vagy kinőtte a cipőjét… Legyen szó ovisokról vagy iskolásokról, mindannyiunk célja, hogy a kezdet gördülékenyen és mosolygósan történjen!

Nevtelen
elokeszulet az iskolakezdeshez lany ruhazat
Nevtelen

Teendők az óvodai – és az iskolakezdés előtt

  • Tornafelszerelés ellenőrzése: A testnevelés órákhoz kényelmes torna pólók és tornacipők szükségesek. Nézzük meg, hogy a cipők még megfelelően passzolnak-e, és a tornaruhák is kényelmesek-e a mozgáshoz.
  • Átmeneti ruhák felfrissítése: Az őszi időjárás hűvössé válhat, ezért érdemes beszerezni könnyű és réteges öltözékeket, mint például hosszú ujjú pólókat, szabadidő felsőket, nadrágokat és könnyű átmeneti kabátokat.
  • Az esőnapokra ne felejtsük el a már említett esőkabátot, gumicsizmát és ernyőt beszerezni.
  • A gyermek ruhatárának átnézése: Ezekben az években a gyerekek igazi felfedezőkké válnak. Fontos, hogy kényelmes ruhákban legyenek, amik alkalmasak a játékra és a tanulásra. Ellenőrizzük a ruhák méretét és állapotát.
Nevtelen
gyermek melegito coccodrillo kangaboo
Nevtelen

4. Iskolakezdési örömök a Kangaboo-nál

Akciók és Kedvezmények:

A Kangaboo-nál az iskolakezdés nemcsak öröm, hanem lehetőség is arra, hogy a minőségi termékeket kedvezőbb áron szerezzétek be. Folyamatos akcióink és kedvezményeink segítenek, hogy az óvodai és az iskolai iskolai ruhatár frissítése ne terhelje meg a családi költségvetést.

Kövesd Facebook oldalunkat, iratkozz fel Hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj hetente változó kedvezményes ajánlatainkról. Ha pedig Törzsvásárlóként regisztrálsz, akkor még olcsóbban vásárolhatod meg a kiszemelt termékeket!

elokeszulet az iskolakezdeshez ruhazat
Nevtelen

Tanácsadás és Szakértői Segítség:

Az iskolakezdés kihívásokat is hoz magával, de ne aggódjatok! Kedves és szakértői csapatunk szívesen segít abban, hogy megtaláljátok a tökéletes ruhadarabokat és cipőket az iskolásoknak és az ovisoknak egyaránt. Legyen szó divatos ruhákról vagy kényelmes tornacipőkről, nálunk minden korosztály megtalálja a számára megfelelőt.

Öröm és Kényelem:

A Kangaboo-nál nem csak a termékek minősége fontos, hanem az iskolakezdés öröme és kényelme is. A legkisebbektől a nagyobb diákokig mindenkinek megkönnyítjük az óvodai – és az iskolakezdést divatos és kényelmes ruhadarabokkal és lábbelikkel, így minden nap örömmel indulhatnak el az oviba vagy az iskolába. Az óvodai élet és az iskolakezdés izgalmas és fontos időszak, és mi örömmel vesszük, hogy részesei lehetünk ennek a fontos eseménynek.

A Kangaboo-nál a minőség, az öröm és a kedvezmények mind összekapcsolódnak, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsuk nektek és gyermekeiteknek.

Fedezzétek fel kínálatunkat, és élvezzétek az óvodai és az iskolakezdés minden pillanatát!