Írja meg véleményét: webeszrevetel@kangaboo.hu
Kapcsolat

Kangaboo Kft.
1097 Budapest, Soroksági út 164.
email: info@kangaboo.hu

Akciók
HAPE 66% kedvezmény
HAPE 66% kedvezmény
2021. 05. 13. 0

CLEVAMAMA, LANSINOH, EFB, TENCEL 10-40%
CLEVAMAMA, LANSINOH, EFB, TENCEL 10-40%
2021. 09. 01. 0

KUBU 10% kedvezmény
KUBU 10% kedvezmény
2021. 10. 06. 0

Törzsvásárlóknak

KANGABOO TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM
Általános részvételi feltételek

 
1.       A Kangaboo Törzsvásárlói Program hatálya
 
A Kangaboo Törzsvásárlói Program (továbbiakban „program”) minden magyarországi Kangaboo Gyermekáruházban, valamint a Kangaboo webáruházban elérhető. A programot a Kangaboo Kft. (továbbiakban „Kangaboo”hirdeti meg a Kangaboo üzleteket üzemeltető partnerein keresztül. A programhoz csatlakozhat bármely cselekvőképes természetes-, vagy jogi személy („továbbiakban törzsvásárló”). A 18. életévét be nem töltött személy csak gondviselője hozzájárulásával vehet részt a programban.
 
2.       Csatlakozás a Programhoz
 
A programhoz minden Kangaboo üzletben lehet csatlakozni a törzsvásárló adatainak megadásával, és a törzsvásárlói adatlap aláírásával. Szintén csatlakozni lehet a programhoz a webáruházban történő regisztrációval. A törzsvásárlói adatlap aláírásával illetve a weboldalon történő regisztrációval a törzsvásárló elfogadja jelen általános szerződési feltételeket, valamint annak jövőbeni módosításait.
 
3.       Pontok gyűjtése
 
Minden Kangaboo üzletben vagy a webáruházban történő vásárláskor a törzsvásárló pontokat tud gyűjteni törzsvásárlói kártyáján. A pontok jóváírásának feltétele, hogy a pénztárnál a fizetés előtt bemutassa törzsvásárlói kártyáját a pénztárosnak, illetve webes rendeléskor törzsvásárlóként rendeljen.
Minden 100 Ft vásárlás után 2 pontot írunk jóvá törzsvásárló kártyáján. A pontok jóváírása mind teljes árú, mind pedig valamely más akcióban részt vevő termék vásárlása után megtörténik. Törzsvásárlói extra pont akcióban részt vevő termékek vásárlásakor ezen felül további, az akcióban meghirdetett pontok kerülnek jóváírásra törzsvásárlói kártyáján a meghirdetett akciónak megfelelően. A vásárlást követően az árukiadási jegyen vagy számlán látható a pontegyenleg, illetve annak alakulása.
Pontok jóváírására csak vásárláskor van lehetőség, utólagos pont jóváírás nem lehetséges. Reklamáció, vagy egyéb áru visszavétel esetén a vásárláskor kapott törzsvásárlói pontok visszavételre kerülnek.
 
4.       Pontok beváltása
 
A gyűjtött törzsvásárlói pontokat minden Kangaboo üzletben és a webáruházban be lehet váltani. Egy pont egy forint árengedménynek felel meg. A pontok beváltását a vásárolt termékekre adott törzsvásárlói %-os kedvezmény formájában kapja a vásárló. Pontot beváltani a vásárolt termék árának 80%-áig lehet azzal a megkötéssel, hogy ha az adott termékre már kapott a vásárló valamely %-os kedvezményt, akkor a termékre adott %-os kedvezmény, és a törzsvásárlói %-os kedvezmény együttes mértéke lehet a termék vételárának 80%-a.
Eltérő törzsvásárlói kártyán gyűjtött pontok összevonására nincs lehetőség. Reklamáció, vagy egyéb áru visszavétel esetén, ha a vásárláskor a termék vételárának megfizetése részben törzsvásárlói pontokkal történt, akkor a termék vételárának visszafizetése a vásárláskorival megegyező mértékben törzsvásárlói pontokkal történik.
 
5.       Kiegészítő rendelkezések
 
Az elveszett, eltulajdonított vagy megsérült törzsvásárlói kártya cseréjét bármely Kangaboo üzletben lehet kezdeményezni. A törzsvásárlói kártya cseréjéhez a kártya birtokosának igazolnia kell személyazonosságát. Az új törzsvásárlói kártya kiadását követően a régi kártya nem lesz használható. A törzsvásárlói kártya cseréjéig a régi kártyával elkövetett visszaélés kockázata és következményei a törzsvásárlót terhelik.
A törzsvásárló aláírásával / regisztrációjával hozzájárulását adja ahhoz, hogy az adatlapon, illetve a regisztráció során megadott adatait, valamint a törzsvásárlói kártyával végrehajtott tranzakciók adatait a Kangaboo üzleti tevékenységének fejlesztése érdekében felhasználja, és a törzsvásárlót direkt marketing ajánlataival megkeresse.
A Kangaboo a törzsvásárlók adatait a vonatkozó jogszabályoknak, valamint az adatvédelmi szabályzatának megfelelően kezeli, mely szabályzat elérhető a www.kangaboo.hu oldalon.
A Kangaboo jogosult a törzsvásárló részvételét azonnali hatállyal megszüntetni a programban, ha a törzsvásárló valótlan adatokat adott meg, vagy a törzsvásárló részéről, vagy a kártyával kapcsolatban visszaélés történik a Kangaboo Törzsvásárlói Program bármely részével kapcsolatban. Ilyen esetben a kártyához tartozó minden kedvezmény – beleértve a pontokat is – törlésre kerül.
Abban az esetben, ha a törzsvásárló 2 éven keresztül semmilyen vásárlást nem regisztrál törzsvásárlói kártyáján, a Kangaboo a törzsvásárlói kártyát érvényteleníti, és a kártyán lévő pontok törlésre kerülnek. Az érvénytelenített törzsvásárlói kártyán gyűjtött pontokat az érvénytelenítést követően nem lehet felhasználni.
A Kangaboo fenntartja a jogot jelen program általános szerződési feltételeinek egyoldalú módosítására azzal, hogy az esetleges módosításokról a törzsvásárlókat a www.kangaboo.hu weboldalon és a Kangaboo üzletekben tájékoztatja.
A Kangaboo törzsvásárló program határozatlan időtartamú. A Kangaboo fenntartja a jogot a program megszüntetésére a törzsvásárlók egyidejű tájékoztatásával. A tájékoztatás a www.kangaboo.hu weboldalon történik, közlemény elhelyezésével. A program megszüntetésétől kezdődően további pont nem kerül jóváírásra a törzsvásárlók egyenlegén. A korábban gyűjtött pontok beváltására a program megszüntetésétől számított 90 napig van lehetőség. Ezt követően pont beváltásra nincs lehetőség. A 90 nap elteltével a programból eredő igény érvényesítésére nincs lehetőség.
 
Budapest, 2015. december 10.