Glamour napok – D.D.Step és Ponte20 gyerekcipők 20% kedvezménnyel

Ahogyan beköszönt az ősz, azon gondolkozunk, hogyan készülhetünk fel a hidegebb hónapokra. Az egyik legfontosabb dolog a gyermekeinkről való gondoskodás, pl. egy kényelmes gyerekcipő, és ehhez nincs is jobb alkalom, mint a Glamour Napok.

unnamed file

A Glamour magazinban megjelenő promóciók között az év egyik legvonzóbb akciója, amely a Kangaboo webshopjában és üzleteiben elérhető október 12 és október 15 között, a D.D.Step és Ponte20 gyerekcipő kupon!

unnamed file

Ebben az időszakban minden szülő azon tanakodik, hogyan gondoskodhatna gyermeke lábainak kényelméről és egészségéről. Egy új, strapabíró gyerekcipő mindig a lista elején szerepel…. és itt jön a képbe a Kangaboo és a „Glamour Napok”.

unnamed file

A promóció keretében minden D.D.Step és Ponte20 supinált gyermekcipő exkluzív áron érhető el a DDSTEP23 kuponkód felhasználásával.

unnamed file

A kuponkedvezmény más akcióval nem összevonható és 2023. október 12. és 15. között, a készlet erejéig érvényes a Kangaboo üzleteinkben és a webshopban.

unnamed file
glamour kupon gyerekcipo
unnamed file

Tudjuk, hogy az egészséges lábfejlődés kulcsfontosságú a gyermekeink számára, és mindent megteszünk, hogy ebben segítsünk. A D.D.Step cipők híresek kényelmükről és tartósságukról. Most itt a lehetőség, hogy ezeket az igényes cipőket rendkívül kedvező áron szerezzétek be.

unnamed file

De ne feledkezzünk meg a Ponte20 supinált cipőkről sem. Ezek a D.D.Step minőségi előírásainak teljes mértékben megfelelnek, továbbá extra támogatást nyújtanak a gyermekek lábfejlődéséhez. A „Glamour Napok” keretében a Ponte20 cipők is elérhetők lesznek azonos, 20% kedvezménnyel.

unnamed file

A minden teljes árú D.D.Step és a Ponte20 cipőkre vonatkozó kedvezményes kupon kódja: „DDSTEP23„. A vásárlás feltétele a törzsvásárlói regisztráció, amely mind az üzletekben, mind a webshopunkban könnyedén elvégezhető.

unnamed file

Így gyermekeink lábait a hideg hónapokban is komfortosan és egészségesen tarthatjuk, miközben a pénztárcánkat is kíméljük. Gyere és vegyél részt ebben a különleges ajánlatban, hogy gyermeked kényelmesen járhasson és az őszi-téli hónapokat is élvezhesse.

unnamed file

D.D.Step: A Gyermekcipők Kiváló Minősége

unnamed file

A D.D.Step cipők már régóta kiváló minőségükről híresek. Kényelmük és tartósságuk az egyik legfontosabb dolog, amit a gyerekeknek nyújthatsz lábbelijükkel. Az idei „Glamour Napok” promóció során minden D.D.Step cipőre 20% kedvezményt biztosítunk. Használd a „DDSTEP23” kuponkódot a webshopunkban, és élvezd az azonnali megtakarítást!

ddstep gyerekcipo glamour napok
unnamed file

Ponte20: Szupinált Gyerekcipő az Egészséges Lábfejlődésért

unnamed file

A Ponte20 szupinált gyerekcipők teljes mértékben megfelelnek a legszigorúbb minőségi előírásoknak, a kényelmi szempontoknak, és még egy pluszt is kínálnak – a szupinált technológiát, amely segíti a gyermekek egészséges lábfejlődését. A promóció ideje alatt a Glamour Napok keretében minden Ponte20 cipőre is 20% kedvezmény érvényesíthető. A „DDSTEP23” kuponkódot mindkét márka esetében alkalmazhatod.

ponte20 supinalt gyerekcipo dd step
unnamed file

Törzsvásárlói regisztráció

A kedvezményt törzsvásárlóként veheted igénybe.

Ha még nem vagy törzsvásárlónk, akkor regisztrálj. Ezt egyszerűen megteheted a webshopban vagy személyesen az üzleteinkben.

gyerekcipo ddstep ponte20 akcio kupon
unnamed file

Három Egyszerű Módszer a Kuponok Beváltására

unnamed file

Online: A webshopban vásárlók a „DDSTEP23” kuponkódot a pénztárnál egyszerűen beválthatják.

unnamed file

Üzleteinkben: Az üzleteinkben a „Glamour Napok” promóció során a kivágott kuponok egyszerűen bemutathatók a pénztárnál.

unnamed file

Mobil Kuponok: Azok számára, akik az új technológiát preferálják, mobil kuponok is rendelkezésre állnak a Glamour Univerzum applikációban. Töltsd le a Glamour magazin digitális változatát az AppStore-ból vagy a Google Play-ből, hogy hozzáférhess ezekhez a különleges ajánlatokhoz. Az aktiválás után a mobil kuponok 1 órán keresztül érvényesek.

glamour kupon ponte20 gyerekcipo
unnamed file

Összefoglalva

unnamed file

Az egészséges lábfejlődés kulcsfontosságú a gyerekek számára, és mind a D.D.Step, mind a Ponte20 kínálatában megtalálhatók az ehhez szükséges minőségi gyerekcipők. A Glamour Napok kiváló lehetőség arra, hogy megtakaríts és egészséges gyerekcipőt válassz gyermekednek.

unnamed file

Az egészséges gyerekcipő jellemzőiről bővebben itt olvashatsz.

glamour kupon ddstep gyerekcipo
unnamed file

Kövesd a Kangaboot

Ne maradj le a legfrissebb hírekről és akciókról! Kövess minket a Közösségi médiában, és iratkozz fel Hírlevelünkre, hogy mindig értesülj a legújabb ajánlatainkról!

Nevtelen