Megmutatom a barátaimnak is:

INNOGIO GIOvital Mini Mesh hordozható inhalátor

Márka: INNOGIO
Készlet információ:
Cikkszám:
132A1D

Hűségpont: 440

- +
Vélemények: 0 vélemény  
0 vélemény   /   Írj véleményt Te is
Szállítási idő
- 1 munkanap
- Külső raktárról - 3 munkanap
- Külső raktárról - 3 munkanap
- Külső raktárról - 3 munkanap
- Külső raktárról - 3 munkanap
- Külső raktárról - 3 munkanap

Házhoz szállítás

2 munkanap
• A GIOvital Mini Mesh membránporlasztó egy tanúsítvánnyal rendelkező orvosi eszköz, amely támogatja a légúti megbetegedések, például asztma, allergia stb. kezelését. Felnőttek egyaránt használhatják, és sikeresen alkalmazható gyermekek inhalációira is. A készüléket veszélyes vagy káros anyagok tartalmára tesztelték, és minden lehetséges jóváhagyást és tanúsítványt megszereztek.
• A porlasztó lehetővé teszi, hogy a páciensnek belélegzett gyógyszereket, azaz permetezett köd (aeroszol) formájában közvetlenül a légzőrendszerbe adjon. Az ilyen gyógyszer a molekulák méretétől függően a gégén, a torkon, a légcsövön és a hörgőkön telepszik meg, a legkisebb részecskék pedig egészen az alveolusokig eljuthatnak. A gyógyszer ilyen formában és ily módon történő beadása növeli a terápiás hatást és csökkenti a szájon át szedhető gyógyszerek beadásával járó mellékhatásokat. Az inhalációs kezelés hatékony és biztonságos kezelési módszer, amelyet azonban csak orvossal folytatott konzultációt követően szabad alkalmazni.
• A GIOvital Mini Mesh hálós inhalátor egy vibráló membránt használ, amely átnyomja a gyógyszert a hálón, finom aeroszollá alakítva azt. A modern technológia alkalmazása azt jelenti, hogy a membrán nem melegszik fel, és a gyógyszer szerkezete molekuláris szinten nem változik. A porlasztó kétoldalas hálós membránnal rendelkezik, amely ellenáll az eltömődésnek, a fordított tisztító rendszer pedig gondoskodik arról, hogy a gyógyszermaradványok ne keveredjenek egymással és ne reagáljanak.
• A GIOvital Mini Mesh egy kis méretű membránporlasztó, így kis lakásban is könnyen tárolható. Kis méretei miatt ideális megoldás azoknak az utazóknak, akiknek az utazás során porlasztásra van szükségük. Sikeresen elviheti egy hétköznapi sétára is. Működése nagyon egyszerű - egy gombbal rendelkezik, amellyel gyorsan és egyszerűen indítható a készülék.
• A készülék kétségtelen előnye a rendkívül csendes működés, mivel ultrahangot használnak aeroszol előállítására. A használat kényelmét a porlasztó dupla tápegysége is biztosítja. Működhet a készülékhez mellékelt elemekkel, vagy a készletben található kábel segítségével a micro USB porton keresztül táplálható. Az akkumulátor cseréjének szükségességét egy villogó beépített LED jelzi.
• A GIOvital Mini Mesh porlasztó univerzális és könnyen használható készülék. Gazdag felszereltsége lehetővé teszi az egész család számára a készülék használatát. A puha maszkok két méretben garantálják a megfelelő illeszkedést és kényelmet. Egy hatékony porlasztórendszer hatékonyan permetezi ki a beadott gyógyszert, így lerövidíti az inhalációs időt.
• A gyógyszeres tartály 8 ml-es determinánssal rendelkezik, amely megkönnyíti a gyógyszerek megfelelő adagolását. A készülék precizitása azt jelenti, hogy a felvitt gyógyszert teljesen felhasználják, és maradékai nem maradnak a porlasztóban az inhaláció után. A hagyományos kompresszoros inhalátorokkal ellentétben a membrános porlasztóhoz nincs szükség további tartozékok, például tömlő vagy porlasztótartály csatlakoztatására.
• A készülék az akkumulátor behelyezése vagy USB-kábellel a tápegységhez való csatlakoztatása után azonnal használatra kész, és csak a megfelelő gyógyszert kell a beépített porlasztótartályba önteni.
• A porlasztóval együtt kap egy teljes tartozékkészletet, amely a következőket tartalmazza: maszk gyerekeknek, maszk felnőtteknek, szájrész, porlasztótartály.
• Tápegység típusa - akkumulátor és hálózati (USB)
• A gép méretei: 3,5 x 10,5 x 6,5 cm
• Áramforrás - 2 db 1,5 V AA alkáli elem, micro USB (5 V)
• Porlasztási sebesség - ? 0,20 ml / perc
• A gyógyszer űrtartalma - ? 8 ml
• Az elem élettartama - 90 perc 2 db AA alkáli elemmel