Kapcsolat

Kangaboo Kft.

Levelezési cím:
1097 Budapest,
Soroksári út 164.

[email protected]
+36-20-539-6930

Termék tesztek

Újabb kategóriában ért el elsöprő győzelmet a Cybex

 

A STIFTUNG WARENTEST ÉS AZ ADAC TESZTGYŐZTESE

CYBEX SOLUTION G i-FIX

 

 

A CYBEX SOLUTION G i-FIX autósülése az elismert STIFTUNG WARENTEST és az ADAC „tesztgyőztes”1 díját nyerte el 1,7-es összesített eredménnyel a 100-150 cm-es gyermek kategóriában (ami 4-12 éves korosztálynak felel meg). Ez a pontszám a kategória eddigi legjobb eredménye.2

 

 

A CYBEX SOLUTION G i-FIX magas háttámlás gyerekülése a szabadalmaztatott, három pozícióban állítható és dönthető fejtámlájának köszönhetően a gyermek fejét és nyakát mindig teljes védelemben és kényelemben tartja. A CYBEX SOLUTION G i-FIX lineáris oldalsó ütközésvédelmi rendszerrel (Linear Side-impact Protection System Plus) is rendelkezik, amely a lehetséges oldalütközéses erők akár 20 százalékát is képes elvezetni3 a gyermektől a speciális, beépített energiaelnyelő burkolatának köszönhetően, ezzel még biztonságosabbá téve az utazást.

 

 

A CYBEX alapítása óta több mint 500 díjat nyert el a biztonság, a formatervezés és az innováció terén vizsgált termékkategóriákban. Ezek mindegyike a CYBEX S.D.F. innovációs elvét követi, ami a megkülönböztető formatervezés, a legmagasabb biztonsági szabványok és az intelligens funkcionalitás egyedülálló kombinációját foglalja magában – és alapelve, hogy jobbá tegye a „jövő felnőtteinek" mindennapjait.

 

„Rendkívül elégedettek vagyunk ezzel a minősítéssel, amely tovább igazolja a legmagasabb minőségi és biztonsági előírások iránti elkötelezettségünket. Továbbá hihetetlenül büszkék vagyunk arra, hogy a CYBEX alapítása óta több mint 500 díjat szereztünk, amelyek közül több mint 30 ADAC-tesztgyőzelem.

Ezek az eredmények arra ösztönöznek minket, hogy folyamatosan feszegessük a határokat, mindig a valaha volt legbiztonságosabb gyerekülések elérésére törekedve, és az egyedülálló kiválóságra" – mondta Johannes Schlamminger, a CYBEX vezérigazgatója.

 

 

További információk a Cybex weboldalán olvashatók: www.cybex-online.com.

 

 

1 Ezt az eredményt, egy másik kategóriában egy másik autósülés is elérte

 

2 2 A legutóbbi STIFTUNG WARENTEST és az ADAC vizsgálati protokolljának 2020-as módosítása óta, csak az UN Reg. 129 "i-Size" jóváhagyási típusra vonatkozóan.

 

3 Összehasonlítva ugyanezzel az üléssel az L.S.P. rendszer nélkül.