• Baba – Mama Kórházi Csomag – 3 pontban

  A kórházi csomag összekészítése olyan előkészület, amit mindenképpen érdemes már jóval a szülés várható időpontja előtt megkezdeni – lehetőleg már a harmadik trimeszterben. Nem szabad az utolsó pillanatra hagyni ezt a fontos lépést, hiszen a babavárás utolsó hetében meglepetések mindig adódhatnak, és jobb, ha minden szükséges eszköz már össze van készítve és könnyen elérhető.

 • Karácsonyi Játék Ötletek Gyermekeknek – 5 pontban

  Közeleg a karácsony varázslatos időszaka, és a Kangaboo az év legcsodálatosabb ajándékaival vár! Karácsonyi játék ötleteink segítségével szeretnénk kényelmessé és örömtelivé tenni az ünnepi készülődést. Legyen szó csecsemőkről, kisgyermekekről vagy az iskolás korosztályról, kínálatunkban mindenki megtalálhatja a gyermekének legmegfelelőbb ajándékot.

 • Mit érdemes tudni a cumikról? -10 pontban tárgyaljuk

  Az újszülöttek szopási ösztöne rendkívül erős, és a csecsemők a cumin keresztül fejezik ki magukat, jeleznek vagy nyugodnak meg. A cumi nem csak táplálékforrás, hanem egyfajta kommunikációs eszköz is. Az alábbiakban megvizsgáljuk, milyen különböző típusok léteznek, és hogyan lehet ezeket helyesen használni a csecsemők megnyugtatására és a táplálásra. Ezenkívül olyan praktikus információkat is megosztunk, amelyek…

 • Glamour napok – D.D.Step és Ponte20 gyerekcipők 20% kedvezménnyel

  Az egészséges lábfejlődés kulcsfontosságú a gyerekek számára, és mind a D.D.Step, mind a Ponte20 kínálatában megtalálható az ehhez szükséges minőségi gyerekcipő. A Glamour Napok kupon akció kiváló lehetőség arra, hogy megtakaríts és egészséges lábfejlődést is biztosíts gyermekednek.

 • Őszi betegségek: Lázmérés, inhalálás, orrszívás – 4 tippel

  Az őszi szezon beköszöntével gyakran együtt jár a meghűlés és a láz veszélye, amely kisgyermekeinket sem kíméli. Ebben a blogbejegyzésben olyan praktikus tippeket és információkat osztunk meg, amelyek segítenek megvédeni a gyermekét az őszi, lázzal járó betegségektől, és megmutatjuk, hogyan kezelheti a gyermekét, ha mégis megbetegszik.

 • Esőkabát, Gumicsizma – 4 Tanács az Esős Időszakra

  Ahogy az őszi szezon beköszönt, a gyerekeink előtt ismét megnyílik az esőben játszás lehetősége. Az esős napok ugyanis nemcsak vízcseppekkel és felhőkkel érkeznek, hanem remek lehetőséget is teremtenek a szórakozásra. Az esernyő, esőkabát, esőruházat és gumicsizma, amit gyakran csak praktikus eszköznek hiszünk, valójában sokkal többek ennél.

 • Az egészséges gyermekcipő 7 ismérve

  A gyermekek lábai rendkívül érzékenyek és formálhatók, éppen ezért a megfelelő cipő a lábfej és a gerinc egészséges fejlődésének titka. Ahogy gyermekeink elindulnak a felfedezés útján, a lábfejüket körülvevő cipőnek nem csak kényelmesnek és divatosnak kell lennie, hanem megfelelő támaszt is kell nyújtania. Az egészséges gyermekcipő jellemzőit e blogban részletesen tárgyaljuk.

 • Előkészületek az óvodai – és iskolakezdéshez – 4 topik

  Közeleg a szeptember, így az óvodai és az iskolakezdés izgalmas időszaka. Ez mind a szülőknek, mind a gyermekeknek egyaránt várakozást és kihívásokat jelent. Az óvodások és iskolások számára is fontos, hogy megfelelően tudjanak felkészülni az új környezethez és a tanuláshoz. Az előkészületek során rengeteg apróságra kell odafigyelni, de ne aggódj, mi itt vagyunk, hogy segítsünk!…

 • Augusztus 1. – az Anyatejes Táplálás Világnapja

  Az Anyatejes Táplálás Világnapját 1992 óta minden év augusztusában ünnepeljük. Ez a világszerte megrendezett esemény az egészségügyi szervezetek több mint 120 országában hívja fel a figyelmet az anyatejes táplálás fontosságára és annak előnyeire. Az anyatejben található egyedi tápanyagok számos pozitív hatással vannak a csecsemők egészségére, védik őket a fertőzésektől, és megerősítik az immunrendszerüket.

 • Nagy Nyári gyermekruha leértékelés 30%-70%-ig!

  Kedves Vásárlóink! A 2023-as nagy nyári gyermekruha leértékelésünk hatalmas kedvezményekkel várja gyermekeiteket! Elhoztuk nektek a legjobb márkákat, hogy divatos és minőségi gyerekruházatot és cipőket szerezzetek be kedvező áron. Tegyetek egy virtuális sétát a Kangaboo babaáruház webshopjában, ahol több ezer gyerekruházati és gyerekcipő termék árát csökkentettük! A nyári gyermekruha leértékelés részletei: Elkészítettük számotokra a legvonzóbb ajánlatokat…